Alle diensten

WAAROM?

Steeds meer eigenaren verkopen hun eigen woning. Dit is voor u als koper risicovol. U hoopt de juiste informatie te krijgen of u ziet iets over het hoofd. Indien koper en verkoper zelf een koop sluiten is de kans groot dat er achteraf problemen ontstaan.

Bespaar duizenden euro’s op de aankoop van uw woning. Probeert u eens te onderhandelen over iets waar u geen verstand van heeft en terwijl u hetgeen ook nog eens heel graag wilt hebben. U laat zich dan leiden door emoties en u betaalt dan altijd te veel. Door een zakelijke aanpak zal het onderhandelingsresultaat voor u veel beter uitpakken. U bespaart veel geld, maar vermijd ook onnodige zorgen over de juiste afwikkeling van alle bijkomende zaken. Elke aankoop zal geen kopzorgen moeten kosten, maar plezier van uw aankoop en een prettig gevoel achteraf.

De Verkopend makelaar is niet in dienst van u.

Veel kopers hebben het idee dat de verkopend makelaar uw belangen ook behartigt. Dit is lang niet altijd het geval. Hij wordt betaald door de verkoper en zal voor hem het beste resultaat willen boeken. Neem uw "eigen" makelaar mee en voor uw belang, haal het onderste uit de kan.

Aankopen is nog nooit zo interessant geweest ! Lage rente en lage(re) koopsommen door scherp onderhandelen.

Dus; Neem uw "eigen" makelaar mee vanaf € 500,00