Taxaties

Object Makelaardij taxeert woningen en woonwinkelpanden. De taxatierapporten worden snel en deskundig opgesteld als een “erkende” gecertificeerd en geregistreerd Makelaar / Taxateur. Wij bieden u:

  • een rapport in vijf werkdagen
  • digitaal taxatierapport in Pdf formaat
  • Tarief vanaf € 400,00

Johan van Donkelaar taxeert al vanaf 2002 voor alle maatschappijen, geldverstrekkers in opdracht van particulieren en tussenpersonen naar alle tevredenheid.

Sinds 2010 is validatie van een taxatierapport met NHG een verplichting geworden. De door mij gebruikte erkende validatie-instituten zijn; NWWI, iValidatie, Taxateursunie en TVI.

Valideren van een taxatie is tegenwoordig in de meeste gevallen noodzakelijk voor de bank of geldverstrekker, in ieder geval met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Valideren moet met 2 verplichte modelwaarderapporten. Naast deze worden drie ( bij verbouwing 6 referentieobjecten) eigen referentieobjecten vereist. Nadat het rapport opgemaakt is, wordt deze kritisch bekeken en gecontroleerd. Hier kunnen mogelijk verbetervoorstellen komen. Indien correct, wordt het taxatierapport gereedgemeld en komt het rapport digitaal beschikbaar.

Een groot netwerk van tussenpersonen weet ons te vinden.