Taxaties

Object Makelaardij taxeert woningen en woonwinkelpanden. De taxatierapporten worden snel en deskundig opgesteld als een “erkende” gecertificeerd en geregistreerd Makelaar / Taxateur. Wij bieden u:

  • Een ingebonden Taxatierapport
  • Binnen 3 werkdagen na opname
  • 1 exemplaar digitaal in Pdf formaat
  • Tarief vanaf € 175,=

Johan van Donkelaar taxeert al vanaf 2002 voor alle maatschappijen, geldverstrekkers in opdracht van particulieren, MKB en tussenpersonen naar alle tevredenheid.

Sinds 2010 is Validatie van een taxatierapport met NHG een verplichting geworden. De door mij gebruikte erkende validatie-instituten zijn; NWWI, iValidatie, Taxateursunie en TVI.

Valideren van een taxatie is tegenwoordig in de meeste gevallen noodzakelijk voor de bank of geldverstrekker, in ieder geval met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) Valideren moet met minimaal 2 Modelwaarderapporten, waarin minimaal 6 referentieobjecten worden aangeboden en vergeleken. Nadat het rapport opgemaakt is, wordt deze kritisch bekeken en gecontroleerd, waaruit mogelijk verbetervoorstellen kunnen komen, of indien correct, het taxatierapport gereedgemeld wordt en het rapport digitaal beschikbaar komt.

Een groot netwerk van tussenpersonen weten ons te vinden, maar u kunt ook zelf een taxatieopdracht invoeren op uw PC, labtop of Ipad.

Ook op deze site kunt u uw vraag of opdracht plaatsen bij contact. Dan zal ik snel contact opnemen voor nadere informatie en een afspraak.