U bent hier

Aanbod

Op deze pagina vind u mijn woningaanbod met een selectie van foto's en beschrijving van de woning.

Een goede presentatie van een woning is van groot belang, vooral de fotopresentatie laat iets zien van de sfeer of kwaliteit van comfort. Maar ondanks fraaie foto's zal de werkelijkheid veel pakkender zijn. Bel me voor een vrijblijvende bezichtiging, of gebruik het contactformulier voor een afspraak en eventueel een digitale brochure.

Veel woningen kunnen met de Duokoop-regeling worden aangeboden, hetgeen in opzet bedoeld is om de woningmarkt te stimuleren. Het initiatief van Duokoop (www.duokoop.nl) is gebaseerd op het verkopen van woningen en appartementen zonder de grond. Mede dankzij NHG (Nationale Hypotheek Garantie) Vereniging eigen huis en een groot aantal banken, is dit een mogelijkheid om met een beperkt inkomen toch een duurdere woning te kopen. Hierdoor is uw aankoopfinanciering lager. De Nationale Grondbank N.V. koopt de grond en u betaald een maandelijkse, fiscaal aftrekbare vergoeding. Later kunt u op elk moment de grond bijkopen en alsnog volledig eigenaar worden.

Styling is tegenwoordig een fenomeen. U kunt van mijn netwerk gebruik maken om uw woning de juiste sfeer te bieden voor een boeiende presentatie en bezichtiging.

 

Inloggen

Inloggen op mijn Objectmakelaardij Hellevoetsluis. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?